Vi söker innesäljare


Vi söker innesäljare
Som innesäljare hos oss på blir du en viktig del av ett kompetent team som tillsammans driver och utvecklar vår försäljning. Bland dina viktigaste uppgifter blir att skapa ett positivt och professionellt bemötande till våra kunder, bland annat genom att ge råd och leda projekt kring våra produkter och lösningar, supportera kunder i produkturval och orderläggning samt att skapa och följa upp offerter. 

Vi hjälper dagligen våra kunder med att lösa deras utmaningar och problem. För att bidra till det på ett bra sätt är det viktigt att du är utpräglat serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ. En av våra nycklar till framgång är vårt samarbete i jobbet, så vi lägger förstås stor vikt vid att du är en person som trivs med att arbeta tätt och konstruktivt tillsammans med dina kolleger. Andra egenskaper vi värdesätter i den här rollen är att du är driven, initiativrik, nyfiken och strukturerad. Vad du har för bakgrund är inte helt avgörande, men vi ser fördelar i att du har ett intresse för teknik och är administrativt lagd.

Hör av dig och berätta vad du kan tillföra och varför du tror att vi skulle trivas tillsammans. Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan snarast till ansokan@mericon.se