Vi söker teknisk säljare


Vi söker teknisk säljare

För att möta efterfrågan på våra tjänster och produkter behöver vi alltså ytterligare en kollega. Minst. Våra kunder är konsulter, elinstallatörer, projektledare och byggare som på ett eller annat sätt behöver våra kunskaper kring strömfördelning, jordning och åskskydd. Vi är angelägna om att hålla en hög och jämn kvalitet på våra råd, rekommendationer, 3D-ritningar, riskanalyser, produkter och installationer. Vi vet också att våra kunder värdesätter snabba och korrekta svar, och leveranser just-in-time. 

Vi ser framför oss att du har en bakgrund inom el. Kanske som säljare, elinstallatör, elingenjör eller något annat som gör att du stärker vårt lag. Vi tror också att du är prestigelös, driven och en fena på att skapa och vårda relationer. Både internt och externt. Och det är viktigt. För i de medarbetarundersökningar vi genomför får vi väldigt höga värden på bland annat trivsel, engagemang och motivation. Och så ska det fortsätta vara. I ditt nya lag finns drygt 20 fantastiska medarbetare som alla är nyfikna på vår nästa kollega. Din placeringsort blir på vårt huvudkontor på Hammarö eller på vårt systerbolag i Norrköping.

Som teknisk säljare hos oss ansvarar du för en egen region och i den blir du vår kundansvarige representant. Med dina kunskaper om våra tjänster och produkter sätter du dig in i kundens behov och utmaningar, tar fram konkurrenskraftiga lösningar, upprättar offerter och avtal samt blir kundens primära bollplank hos oss. Du umgås tätt med dina kunder, både vad gäller resor där övernattningar kommer att ingå, samt via telefon och digitala möten.


Berätta om vem du är, vad du har gjort hittills i din karriär och varför du söker dig till oss. Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan snarast till ansokan@mericon.se