Vi söker teknisk säljare


Teknisk säljare med placeringsort Norrköping eller Linköping. 

Vill du jobba i ett innovativt och nischat företag inom strömfördelning, åskskydd och jordning? Kom och var med på vår resa i en framtidsbransch med stora möjligheter. För att möta efterfrågan på våra produkter och tjänster behöver vi ytterligare en kollega. Vår marknad består av bland annat OEM-tillverkare, elinstallatörer, industrier, skåpsbyggare och konsulter som på ett eller annat sätt behöver våra kunskaper inom detta område. Vi är angelägna om att hålla en hög och jämn kvalitet på våra råd, rekommendationer, 3D-ritningar, riskanalyser, produkter och installationer. Vi vet också att våra kunder värdesätter snabba och korrekta svar, och leveranser just-in-time. 

Vi ser framför oss att du har en bakgrund inom el, kanske som säljare, elinstallatör, elingenjör eller något annat som gör att du stärker vårt lag. Vi tror också att du är en lösningsfokuserad, prestigelös, driven person som tycker om att göra affärer. Du är en fena på att skapa och vårda relationer, både internt och externt. Och det är viktigt, för i de medarbetarundersökningar vi genomför får vi väldigt höga värden på bland annat trivsel, engagemang och motivation – och så vill fortsätta ha det. I ditt nya lag finns drygt 20 fantastiska medarbetare som alla är nyfikna på vår nästa kollega. Din placeringsort blir i Norrköping eller Linköping.

Som teknisk säljare hos oss ansvarar du för en egen region, och i den blir du vår kundansvarige representant. Med dina kunskaper om våra produkter och tjänster sätter du dig in i kundens behov och utmaningar, tar fram konkurrenskraftiga lösningar, upprättar offerter och avtal samt blir kundens primära bollplank hos oss. Du umgås tätt med dina kunder, både vad gäller resor där övernattningar kommer att ingå, samt via telefon och digitala möten.

Berätta om vem du är, vad du har gjort hittills i din karriär och varför du söker dig till oss. Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan snarast till ansokan@mericon.se