[pwork]

Kundanpassningar

Medarbetarna i vår verkstad arbetar kontinuerligt med bockning, klippning, stansning, gängning och så vidare. Allt för att leverera så optimala kundanpassningar som uppdraget kräver. Till vårt förfogande har vi en väldimensionerad maskinpark och ett välsorterat välfyllt lager för att smidigt kunna erbjuda leveranser på utsatt tid. Maskinpark och lager i all ära – men det är våra medarbetares kompetens, erfarenhet och vilja som är skillnaden som gör skillnad.

Effektivitet och förtroende

Är det viktigt för dig är det viktigt för oss. Vi lever i tron att våra kunder vill känna trygghet genom hela processen. Vi säkerställer det genom kompetenta och motiverade medarbetare som har alla förutsättningar att jobba rationellt utan att tumma på kvaliteten. Vill du ha hjälp med montering arbetar vi gärna på plats för att säkerställa driftsäkerhet.

Känsla för feelingen

Vi på Mericon har en gedigen erfarenhet och ett stort kunnande, och därtill en rejält tilltagen känsla för såväl detaljer som för helheter. Du är alltid välkommen att höra av dig – vi berättar mer än gärna mer om oss, vår verkstad och hur vi arbetar.

Servicebil

Många av våra servicejobb sker på plats hos våra kunder. Installation och driftsättning av olika system samt byte och injustering av komponenter hör till de vanligare uppdragen. Vår servicebil har en grundutrustning med de verktyg och maskiner som vi använder mest frekvent, men anpassas förstås efter respektive uppdrags karaktär och omfattning.