Maskiningenjör eller mekatronikingenjör


Vi söker en elintresserad maskiningenjör eller mekatronikingenjör 

Vi behöver förstärka vår konstruktionsavdelning med en kompetent och hungrig medarbetare. Söker du en arbetsplats där du hela tiden får lösa spännande utmaningar med den senaste tekniken? Med andra ord en arbetsplats i medvind där du får alla möjligheter att utvecklas tillsammans med oss.

På Mericon löser vi dagligen våra kunders problem, där du bland annat kommer att skapa konstruktiva lösningar i 3D–CAD, alternativt göra beräkningar. Tillsammans med kunderna skapar vi optimala lösningar utifrån teknik, funktionalitet, ekonomi, estetik och tidsramar. Våra arbetsuppgifter är starkt varierande, vilket vi uppskattar då vi vet att det stimulerar utvecklingen på både företags- och individnivå. 

För att lyckas med de arbetsuppgifter du får hos oss behöver du ha en civil- eller högskoleingenjörsexamen. Vi ser också framför oss att du är nyfiken och drivs av att lära dig nya saker, samt att du är generös med dina kunskaper till oss kolleger. Du är en lagspelare som trivs med att både driva en del projekt självständigt och att i andra fall dela på ansvaret med övriga teamet. Ibland är tempot högt, så det är nödvändigt att du kommunicerar väl med både kolleger och kunder. Det borgar för att våra processer fortsätter att vara smidiga och högkvalitativa. 

Skicka in din ansökan med ett CV och ett personligt brev till ansokan@mericon.se snarast. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att höra av dig.